ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 13:07

Τα έσοδα μιας μέρας της Lidl στην Κεφαλονιά για τους σεισμόπληκτους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς στηρίζει η Lidl Hellas. Πόσα χρήματα προσφέρει


Σε έμπρακτη στήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς προχωρά η Lidl Hellas, η οποία θα διαθέσει τα έσοδα από τις πωλήσεις του συνόλου των προϊόντων μιας ημέρας, της 26ης Φεβρουαρίου, του καταστήματος Lidl Κεφαλλονιάς για την αποκατάσταση καταστροφών που  υπέστη το νησί.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στις 13.723€ και θα διατεθεί για επισκευές του δημοτικού οδικού δικτύου, που υπέστη μεγάλες καταστροφές και δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας

«Στη Lidl Hellas αναλάβαμε να στηρίξουμε τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά διαθέτοντας τα έσοδα από τις πωλήσεις του συνόλου των προϊόντων μιας ημέρας, της 26ης Φεβρουαρίου, του καταστήματος Lidl Κεφαλλονιάς για την αποκατάσταση καταστροφών που  υπέστη το νησί.

Συγκεκριμένα το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στις 13.723€ και θα διατεθεί για επισκευές του δημοτικού οδικού δικτύου Κεφαλλονιάς που υπέστη μεγάλες καταστροφές και δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων.

Σε κάθε κρίσιμη περίσταση για τη χώρα και για τους Έλληνες πολίτες το ενδιαφέρον της Lidl Hellas για το συνάνθρωπο παραμένει αμείωτο. Η Lidl ενισχύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων και στην αναβάθμιση του τρόπου ζωής των πολιτών, εξαπλώνοντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για ανακούφιση των συνανθρώπων μας».
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/ta_esoda_mias_meras_ths_lidl_sthn_kefallonia_gia_toys_seismoplhktoys.2666298.html