ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12-2-2015 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΧΩΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ-ΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥΚΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ eptanisiaki anagennisi.com

Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ –

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ- ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»

Διονύσιος Σολωμός

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος

Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλ.: 26610 37627,6944 624 839, fax: 2661 0 48517

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

(Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.1 του Κανονισμού λειτουργίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων)

(13Η)

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ: ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΧΩΜΕΝΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ-ΧΩΜΕΝΗ Η ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις, για δύο περιπτώσεις κακόβουλων συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου

Αφορούν σε διασπορά κακόβουλου λογισμικού τύπου «Crypto-Locker» καθώς και σε απάτες σε βάρος εταιρειών, με απατηλή δρομολόγηση πληρωμών σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων προσώπων

© Παρέχεται από: imerisia.gr
Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεσμεύτηκε για μέτρα για φοροδιαφυγή, φοροαποφυγή, λαθρεμπόριο, παρεμβάσεις που μπορούν να φέρουν σημαντικά έσοδα στο δημόσιο ταμείο και αίσθημα δικαιοσύνης. «Εξήγησα στους εταίρους μας ότι η Ελλάδα είχε ένα πρόγραμμα που απέφερε πλεονάσματα, αλλά και πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση».

Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συναίνεσης, αλλά οι σημαντικές αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη Δευτέρα, είπε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

Μία σπανιότατη ανακάλυψη έκαναν αρχαιολόγοι κοντά στο σπήλαιο Αλεπότρυπα του Διρού.

Βρέθηκε μία διπλή ταφή ενός άνδρα και μίας γυναίκας σε στάση εναγκαλισμού που χρονολογείται από το 3.800 π.Χ.

Παράλληλα, βρέθηκε και μια δεύτερη διπλή αδιατάρακτη ταφή νεαρών ενηλίκων, άνδρα και γυναίκας, σε εξαιρετικά συνεσταλμένη στάση σε συνάφεια με σπασμένες αιχμές βελών.

Τα ευρήματα από την ανασκαφή στη θέση «Ξαγκουνάκι» στον περιβάλλοντα χώρο του σπηλαίου Αλεπότρυπα κρίνονται ιδιαιτέρως σημαντικά.

Σχόλιο.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη
Κάνοντας μια πρώτη ανάγνωση του σχεδίου της κοινής ανακοίνωσης Eurogroup, όπως το δημοσίευσε η Financial Times, δεν με εκπλήσσει γιατί το απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση. diadilosi3Δυσκολεύεται ακόμη να πιστέψει κανείς πως θα μπορούσε να το είχε αποδεχθεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και να το απέρριψε αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας, ή ο Γιάννης Δραγασάκης. Εκτός κι αν παίχτηκε κάποιο παιγνίδι «καλού και κακού ασφαλίτη», το οποίο όμως και πάλι θα άφηνε εκτεθειμένο τον υπουργό Οικονομικών, αφού θα έδειχνε διχογνωμία στην κυβέρνηση, άρα θα την έκανε ευάλωτη σε πιέσεις.

© Χρήστος Δεμέτης
News247.gr

"Βασικός μας στόχος ήταν να γνωριστούμε και να τους εκθέσουμε το ρηξικέλευθο πρόγραμμά μας", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά το τέλος του μαραθώνιου Eurogroup της Τετάρτης.

© Χρήστος Δεμέτης
Όπως είπε δέχθηκε πιέσεις για επέκταση του μνημονίου, τις οποίες αρνήθηκε με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τη νωπή εντολή του ελληνικού λαού.

ΑΘΗΝΑ. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς για την υλοποίηση Προγραμμάτων Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων σε αγορές της ΕΕ και Τρίτων Χωρών, μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το τρέχον έτος,

με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου.
Τα εν λόγω προγράμματα διάρκειας 1-3 ετών, είναι συγχρηματοδοτούμενα και ενισχύονται κατά 50% από κοινοτικούς πόρους, 20% από εθνικούς και 30% από την ιδία συμμετοχή των δικαιούχων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε χθες (10.02.2015), η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, τηλεδιάσκεψη σε 43 σχολικές μονάδες ανά την Επικράτεια.
Τα σχολεία που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη δέχθηκαν πρόσκληση μέσω του συστήματος “meeting.sch.gr”, του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και με τον τρόπο αυτό εντάχθηκαν σε αυτήν.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Υπηρεσίας με τη χρήση οπτικοακουστικού εξοπλισμού, ενώ οι θεματολογικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν:

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 11:45

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
 Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
 Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, στις υδάτινες διαβάσεις ποταμών Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού) και Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου). Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.
 Λόγω σφοδρών θυελλωδών ανέμων, για μεγάλα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, στην Εγνατία οδό από Δυτικό κόμβο Κομοτηνής έως τον κόμβο Ιάσμου Ροδόπης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΑΝΘΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Επικεφαλής Παράταξης Κέρκυρα 11/02/2015
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΡΟΣ
Τηλ 6974797220
1. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Κο Θεόδωρο Γαλιατσάτο

2. Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας
3. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας

Ε Π Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
Κύριε Περιφερειάρχα:

Είναι πλέον πασιφανές ότι ζητήματα που άπτονται των οικονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα σοβαρό ως προς την διεκπεραίωση τους.
Βεβαίως αυτή την κατάσταση την κληρονομήσατε από τον προκάτοχό σας, ο οποίος με την σειρά του την κληρονόμησε, από τους προκατόχους του σε αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου.

Σελίδα 1 από 224