ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 09:20

Σπύρου: Διαγραφή Αντιπεριφερειάρχη από την -Νέα Ιόνιο Πολιτεία-

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ανακοίνωση διαγραφής του Χρήστου Ανθη τόσο από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη όσο και από την παράταξη «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», προχώρησε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Σπύρος Σπύρου.

Στην ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

«1.-Το μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κ.Χρήστος ΄Ανθης του Κωνσταντίνου ανακοίνωσε δημόσια ότι συγκρότησε Περιφερειακή Παράταξη στα Ιόνια Νησιά με την ονομασία «Επτανησίων Θέληση», της οποίας είναι ο ίδιος επικεφαλής ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Έτσι έθεσε τον εαυτό του εκτός της παράταξής μας, η οποία είχε ήδη ανακοινώσει την κάθοδό της στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές στις 18 Μαΐου 2014.

2.-Θεωρούμε την ενέργεια του κ. Χρήστου ΄Ανθη πολιτικό ατόπημα, δεδομένου ότι η παράταξη και ο Περιφερειάρχης Σπυρίδων Σπύρου τον τίμησαν με το αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Δια βίου Μάθησης – Μεταφοράς Μαθητών – Απασχόλησης.

3.-Είναι σαφές ότι η πράξη του αντίκειται στην πολιτική δεοντολογία, στο ενδεδειγμένο ήθος και στη πολιτική πρακτική, αφού ως Αντιπεριφερειάρχης, πέραν των άλλων, συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή, θεμελιώδες όργανο για τη λειτουργία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».
http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/spirou-diagrafi-antiperifereiarxi-apo-tin-nea-ionio-politeia