ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 10:46

Μια πρωτοβουλία για την ΕΡΤ και το μπάχαλο στα μυαλά μας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι θέμα χρόνου η ΕΡΤ να γίνει όπως τη θέλει η "κυβέρνηση" (όπου βλέπετε τη λέξη  "κυβέρνηση" να βάζετε "οι Τοποτηρητές της Ύπατης Αρμοστείας της Αυτοκρατορίας των τραπεζιτών").

Είναι θέμα χρόνου οι δημοτικοί φύλακες και αστυνομικοί να πάνε εκεί που θα τους ορίσει ο Νόμος (σπίτι τους ή περίπου στο πουθενά, άντε και λίγο αστυνομία).

Είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η "αξιολόγηση" των καθηγητών, των εφοριακών και λοιπών συγγενικών φυλών εργαζομένων και να γίνει το "φύγε εσύ, μείνε εσύ" του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου. Και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.

Κανείς δεν τους έχει πει ότι η ελίτ γνωρίζει, από το 1995, πως "το 80% του πληθυσμού της γης, στην οικονομία του 21ου αιώνα περισσεύει". Κι εμείς θα μένουμε με την απορία:

    Άραγε, όλοι αυτοί θα σμίξουν ποτέ με τους "υπόλοιπους"; ...τους πτωχευμένους, τους οφειλέτες, τους άνεργους, τους φτωχούς, τους καταφρονεμένους και, γενικώς, με όσους ακόμα είναι άνθρωποι που ξέρουν τι θα πει "συνάνθρωπος"; ...για να συγκροτήσουν μια μεγάλη αλυσίδα ελεύθερης ζωής ενάντια στους δανειστές του χρήματος (μας); (Τόσοι πολλοί εμείς! Τόσο λίγοι αυτοί!).
Συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστηκε 101 φορές