ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 05:33

Η Μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά του προτεκτοράτου της Αθήνας έχει ανακοινώσει Δέκα οκτώ εκατομμύρια τουρίστες το 2013 για την Ελλάδα. Όσους δηλ.από μόνη της η Μαγιόρκα !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

11 Ιούλη 2013. Μεσοκαλόκαιρο του 2013. Η Μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά του προτεκτοράτου της Αθήνας

έχει ανακοινώσει  Δέκα οκτώ εκατομμύρια τουρίστες το 2013 για την Ελλάδα. Όσους δηλ.από μόνη της η Μαγιόρκα !

Ο τουρισμός δεν πάει καθόλου καλά. Τα ενοικιαζόμενα άδεια. Τα μαγαζιά άδεια.Οι Μνημονιακοί παραπλάνησαν τον λαό και έκαναν τους επαγγελματίες να ξοδευτούν καικάποιους να κάνουν και μικροαγορέςκαι τώρα τους ανάγκασαν να κτυπάνε ΤΟΚΕΦΆΛΙ τους ΣΤΟΝ …ΤΟΊΧΟ!

Συνεχώς εξαπατούν τον λαό !

Πως θάλθουν τουρίστες σε έναν νησί χωρίς αεροπορικές και ακτοπλοικές συνδέσεις ? Στερούνται του κοινού νου; ή δολίως εξαπατούν τον λαό?

Και όμως σήμερα, μεσοκαλόκαιρο 2013 δεν υπάρχει ούτε ένα καράβι στη γραμμή Κέρκυρα -Ιταλία και ούτε ένα στη γραμμή Σάμη-Ιταλία.

Άγγλοι και Ιταλοί ήταν πάντα το φιλέτο του τουρισμού των Επτανήσων. Και τώρα ούτε ένα καράβι από την Ιταλία, ενώ ο τουρισμός των Νησιών μας αναπτύχθηκε σημαντικά με τη καθημερινή ακτοπλοική σύνδεση που υπήρχε με την Ιταλία και έφερναν όχι μόνον Ιταλούς αλλά και όλους σχεδόν τους Ευρωπαίους που ‘έρχονταν με τα αυτοκίνητά τους !

Ενώ μία φορά και έναν καιρό (από το 1950 μέχρι το 2000;) υπήρχαν δύο καράβια το EGNATIA kai το ΑPPIA που έκαναν κάθε μέρα,, καλοκαίρι και χειμώνα,  το δρομολόγιο Brindesi-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα -Πάτρα.

Ενώ μία φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα καράβι που το έλεγαν ΙΟΝΙΣ  και έκανε από το 1978  μέχρι το 1990(?)  το δρομολόγιο Brindesi-Κέρκυρα-Παξούς-Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα. δηλ. συνέδεε καθημερινά τα Νησιά μας με την Ιταλία, διευκόλυνε τη πρόσβαση των τουριστών στα Νησιά μας και έφερνε πολύ κόσμο,…ενώ τώρα,

Μεσοκαλόκαιρο του 2013, στην εποχή που την εξουσία έχουν οι Μνημονιακοί  Άντζελα Γκερέκου, ο Νίκος Δένδιας, και οι κομματάρχες τους, ο Σπύρος Σπύρου, ο Γιάννης Τρεπεκλής  και ΣΙΑ …

δεν υπάρχει ούτε ένα καράβι που να πιάνει στα Νησιά μας και να φέρνει κόσμο από την Ιταλία ! Κατά τα άλλα θα έφερναν 18.000.000 τουρίστες !

Γιπωργος Καλούδης.

Διαβάστηκε 110 φορές