ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 11:28

Έντυπο υλικό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Και τι είναι αυτό; Περιοδικό; Φάνζιν; Έκτακτη έκδοση; Φωτορεπορτάζ;" Σε όλα απάντησα ναι. Σε όλα θα μπορούσα και να είχα απαντήσει όχι. Εχουμε μια μικρή δυσκολία εδώ στο TrollingStone σε ζητήματα αυτοπροσδιορισμού.
Αυτό που ήδη κάποιοι έχουν παραλάβει σε έντυπη μορφή και το οποίο θα συνεχίσουμε να διανέμουμε δωρεάν, χέρι με χέρι, σε επιλεγμένα σημεία σε Θεσσαλονίκη αρχικά (από αύριο και στην Αθήνα) είναι "κάτι που έπρεπε να γίνει.

Κάτι που θέλαμε να κάνουμε και το κάναμε. Δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό. Απλώς θέλαμε να το κάνουμε και το κάναμε".
Ετσι περίπου το περιγράφει ο φίλος και συνεργάτης στο TrollingStone, ogalatas, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και βασικός δημιουργός του εγχειρήματος. Διότι o ogalatas είναι μερακλής άνθρωπος, παραδοσιακός τύπος. Το αγαπάει το χαρτί, το βλέπεις ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο στρίβει τσιγάρο. Αγαπησιάρικη είναι και η ματιά του, αγαπησιάρικος ο τρόπος με τον οποίο τραβά φωτογραφίες, ο τρόπος με τον οποίο βάζει τις λέξεις στη σειρά για να περιγράψει αυτό που απαθανάτισε με το φακό του.
Η ειδική αυτή έκδοση του TrollingStone εστιάζει στους ανθρώπους της ΕΡΤ, αλλά αφορά και κάτι ακόμη πιο μεγάλο: τη δημοκρατία ή, ακριβέστερα, το δημοκρατικό έλλειμμα που βιώνουμε καθημερινά στη χώρα μας με παραπάνω από έναν τρόπους.
Ελπίζουμε η επόμενη έκδοσή μας να αφορά κάποιο εξίσου σημαντικό γεγονός, αλλά αυτή τη φορά να είναι χαρμόσυνο.
Τελικά, μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης συνειδητοποιήσαμε ότι τα χίλια αντίτυπα είναι λίγα, πολύ λίγα. Η διανομή των χιλίων αυτών αντιτύπων συνεχίζεται. Μέχρι να βρείτε κάπου δίπλα σας αυτήν την έκδοση (ή σε περίπτωση που δεν τη βρείτε καθόλου) μπορείτε να τη διαβάσετε σε pdf  στο σύνδεσμο Συνημμένα.
http://trollingstone.gr/?q=node/1011

Διαβάστηκε 121 φορές