ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 14:04

Μήνυμα από Κεφαλονιά: «Ως εδώ. Δεν θα μου πάρουν και το σπίτι»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συμβαίνει στην Κεφαλονιά:

Την τρίτη μέρα από την εμφάνιση του καλέσματος προς όσους έχουν πληγεί από τα μέτρα, χρωστάνε σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς και απειλούνται με την απώλεια του σπιτιού και της περιουσίας τους, η ανταπόκριση έχει υπερβεί τον αριθμό των 100 ανθρώπων. Και συνεχίζουμε.

«Δεν είμαστε μόνο ένας αριθμός φορολογικού μητρώου». Είμαστε άνθρωποι αποφασισμένοι να σταματήσουμε την σχεδιασμένη καταστροφή, πριν φτάσει στην τελευταία ζώνη άμυνας που θα είναι τα σπίτια και η γη μας.

            «Χρεοκοπημένοι όλων των ειδών σμίγουν στον κοινό αγώνα και στον κοινό σκοπό». Μηνύματα καταφθάνουν και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην ερώτηση που μας έκαμαν πολλοί «ποιο είναι το επόμενο βήμα;» υπάρχει μία μόνο απάντηση:

            Είμαστε, ακόμα, λίγοι. Ο καθένας, εκεί που βρίσκεται, γνωρίζει τουλάχιστον άλλους 5 που βρίσκονται στα πρόθυρα της καταστροφής ή έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Ο καθένας μας έχει χρέος να συμβάλλει στην αύξηση του καταλόγου των ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη «υπέρ βωμών και εστιών». Αποφασισμένοι να δώσουν τον «υπέρ πάντων αγώνα».

  Όταν γίνουμε πολλοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα χαράξουμε μαζί τα επόμενα βήματα. Και τότε, ξέρουμε ότι δεν θα μπορέσουν να περάσουν. Κι ας κινητοποιήσουν τους στρατούς όλης της γης.
Συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 201 φορές