ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 18:04

Επίθεση κατά Γεωργιάδη από τον τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αθ. Γιαννόπουλος Τομεάρχης Υγείας της Ν. Δ.

Μείζον πολιτικό θέμα για τη Ν.Δ. και τον Αδωνι Γεωργιάδη προκύπτει μετά τις δηλώσεις που έκανε χτες ο τομεάρχης Υγείας και πρώην υφυπουργός Υγείας της Ν.Δ., Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Ο Αθ. Γιαννόπουλος δήλωσε στο κανάλι «Ε» ότι «το θέμα των φαρμάκων, έτσι όπως έχει τεθεί χωρίς καμία μελέτη, είναι επικίνδυνο», ενώ με την τροπολογία «θα παραδώσουνε τα πάντα στις πολυεθνικές γενοσημικές εταιρείες, όπως η TEVA κ.λπ.». Προέβλεψε μάλιστα ότι «θα λείψουν φάρμακα από την αγορά», πως «θα αυξηθεί το κόστος της Υγείας» και ότι «θα μπούμε σε περιπέτειες οικονομικές και ιατρικές» ενώ κατηγόρησε τον Αδωνι Γεωργιάδη πως διακατέχεται από «γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα».

Σε επικοινωνία που είχε η «Εφ.Συν.» με τον κ. Γιαννόπουλο δεν μετακινήθηκε βήμα από την τοποθέτησή του, δήλωσε ότι από το 2011 στη Βουλή, επί υπουργίας Λοβέρδου, είχε εκφράσει τις έντονες αντιρρήσεις του για την πολιτική στο φάρμακο, αφού «υποκαθίσταται ο γιατρός από τον φαρμακοποιό», και άφησε να εννοηθεί ότι του είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στη θέση του τομεάρχη Υγείας.

Παράλληλα ο Νίκος Σακκάς, πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ στα Τρίκαλα και πολιτευτής της Ν.Δ., χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο» και «επικίνδυνο» τον Αδωνι Γεωργιάδη, του οποίου «η ημιμάθεια και η προκλητικότητά πρέπει να τελειώνει».
via http://www.efsyn.gr/?p=154653

Διαβάστηκε 58 φορές