ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 02:27

-Σαρδέλα πάρτυ- στον Καραβόμυλο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα πολύ ωραίο πάρτυ έστησαν τα παιδιά του saristra festival χτες το απόγευμα, στη Κολόνα στο Καραβόμυλο. Ψητή σαρδέλα, μπύρες, καντάδες και βαρκαρόλες, δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο και χαρούμενο σκηνικό, για τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο. Δεκάδες κιλά σαρδέλα και σαρδελομάνα ψήθηκαν στα κάρβουνα και μαζί με  παγωμένη μπύρα, προσφέρθηκαν στους παρεβρισκόμενους από την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ. Καΐκια και βάρκες, βολτάρισαν μικρούς και μεγάλους συνοδεία της μουσικής παρέας του Σπύρου Μανωλάτου.

Ο Παντελής Φιλιππάτος και ο Δημήτρης Δημουλάς με τις κιθάρες τους, τραγούδησαν αγαπημένες κεφαλονίτικες καντάδες , καταχειροκροτούμενοι από το "κοινό"!  Βεγγαλικά και καπνογόνα, έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην πολύ όμορφη γιορτή, που έγινε εν όψει του αυριανού ανοίγματος του saristra festival, στα παλιά Βλαχάτα της Σάμης. Αργά το βράδυ τελείωσε το πάρτυ και το ραντεβού δώθηκε για σήμερα το απόγευμα στα Βλαχάτα και στις εκδηλώσεις του Saristra festival.Από το χώρο της γιορτής πέρασε και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά", Θεόφιλος Μιχαλάτος με την παρέα του.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από το πάρτυ.

Γυναίκες καθαρίζουν κρεμμύδια για το saristra festival!

Η φωτογράφος του saristra festival Όλγα Στεφάτου, δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο!!!

Έντεσε η προπέλα στο φουντάγιο και ο Αντώνης ανέλαβε δράση!!!

 

Παντελής Φιλιππάτος και Δημήτρης Δημουλάς.... γαλέτες παξιμάδια μας ετρατάρανε...

Τουρίστες χορεύουν στον ρυθμό του ..."σ' ένα παπόρο μέσα..."!!!

Ο Φώτης Βαλλάτος... στο καθήκον!!!

Ο Γεράσιμος Περιβολάρης ψήνει και ο Γαβρίλης Μανωλάτος... δοκιμάζει!!!

Στη πλώρη... ο Ποσειδώνας!!!

Σαρδελοκούτουπος!!!

Ο΄ένας στο Πειραιά και ο άλλος στην Αμερική, φίλοι και συγχωριανοί, σμίξανε στο χωριό τους  στον Καραβόμυλο, ύστερα από κάμποσα χρόνια!

Σαρδελομάνα.... έγινε ανάρπαστη!!!

Μισό λεπτό να καταπιώ...

Ο... μπουρζουάς και ο προλετάριος!!! Αριστερά μπουρζουάς...δεξιά ο προλετάριος! Αν και ξεχωρίζουν!!!

Στη Σάμη για φαουριό και τα γενέθλια της Λίτσας.... να τα εκατοστίσεις σιόρα Λίτσα υγεία να έχεις και να είσαι πάντα χαμογελαστη κι' ευτυχισμένη!!!