ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 14:13

Σώστε την κατοικία, πλειστηριασμοί STOP. Σημαντική η πρωτοβουλία των φορέων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία  του οικονομολόγου κ. Γιάννη Τόλιου με θέμα  «Κόκκινα Δάνεια και Πλειστηριασμοί»..

Τον κ. Γιάννη Τόλιο προσκάλεσαν οι φορείς:

Α Ν Α Σ Α
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΦΑΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΜΠΟΡΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Προλόγισε ο Θόδωρος Γαλιατσάτος λέγοντας ότι έχουμε ανάγκη να συζητήσουμε για το πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα των ημερών, τη συνέχιση προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ανέφερε τους φορείς που  πήραν την πρωτοβουλία για να έρθει ο Γιάννης Τόλιος. Οι δυο  στόχοι της ομιλίας ήταν να ενημερωθούμε, να ακούσουμε μιαν εισήγηση ενός οικονομολόγου όπως είναι ο Γιάννης Τόλιος και ο δεύτερος στόχος να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, δηλαδή τι θα κάνουμε. Στο τέλος να ορίσουμε και τον τρόπο αντίδραση μας. Η Βουλευτής απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων της στη Βουλή.

Ανακοίνωσε ο Θ. Γαλιατσάτος  ότι μαζί με την Βουλευτή θα επισκεφθούν τους φορείς και τις επαγγελματικές ομάδες που έχουν σχέση με τη διαδικασία πλειστηριασμοί, π.χ. Δικηγορικός Σύλλογος Δικαστικοί Επιμελητές, Συμβολεγράφοι κλπ.

Αλλά ας ακούσουμε καλύτερα όλη την ομιλία του κ. Γιάννη Τόλιου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ

via http://kefaloniaphotonews.gr/%CF%83%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-stop-%CF%83

Διαβάστηκε 68 φορές