ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 12:57

Προς δημοτικολογούντες- πολιτικολογούντες: Από "φυσικά" αίτια θα πάω

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

- "Πρώην επιχειρηματίας, ετών 61, πέθανε άστεγος και αβοήθητος, από φυσικά αίτια, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι".

Φυσική αιτία είναι και το κρύο και η κατάθλιψη και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, που θέλει λεφτά που δεν τάχεις, για να αντιμετωπιστεί.  

"Από "φυσικά" αίτια πέθανε ανασφάλιστη καρδιοπαθής, επειδή δεν την δεχόταν κανένα νοσοκομείο, μια και δεν είχε να πληρώσει".  

- "Εντελώς "φυσικά", ο υπουργός της "υγείας"(τίνος;) δηλώνει στη βουλή ότι δεν υπάρχουν λεφτά για την περίθαλψη 2,5 εκ. ανασφάλιστων".

- "Κάθε λεπτό γίνεται και μία κατάσχεση στην Ελλάδα".  

- "Οι δικαστές μοιράζουν ποινές σε "οφειλέτες", στο όνομα του λαού".

-------

Είμαι άνεργος, ετών 63, πρώην "επιχειρηματίας",  ανασφάλιστος, "οφειλέτης"  και κρυώνω, όντας προσωρινός κάτοικος του σπιτιού μου, που θέλει να κατάσχει κάποιος από τους ΟΑΕΕ, Εφορία και Τράπεζα.

(Πάντως, για όσους θα πάρουν εντολή να πλησιάσουν το σπίτι μου: Θα πολεμήσω με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ που θα έχω στη διάθεση μου. Ή ταν ή επί τας. Η Κούγκι ή Χάνι της Γραβιάς. Δεν το φτιάξαμε μαζί το σπίτι μου και δεν χρωστάω τίποτα. Με μετατρέψατε σε οφειλέτη, κατόπιν σχεδίου, ΕΣΕΙΣ ξεφτιλισμένα κόμματα, που δεν απαντάτε, σε αυτούς που σας καταλογίζουν πραγματικές ΕΥΘΥΝΕΣ).

Έχω όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να πάω από "φυσικά" αίτια, κάπου κάποτε. Αλλά έχω και τις δικές μου απέλπιδες λύσεις και απονενοημένα διαβήματα.  

Στα "φυσικά" αίτια έχετε εντάξει και τις αυτοκτονίες . Φροντίστε να εντάξετε και τα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου, υποκριτές, αλήτες και φαρισαίοι όλων των ειδών.

Υπάρχω, ακόμα, με τη βοήθεια φίλων, και κοροϊδεύω τον εαυτό μου, αναζητώντας οποιαδήποτε εργασία.  

Είναι "παρηγοριά" το ότι δεν είμαι ο μόνος;

-----

Πάει, λίγος καιρός, που αναζητώ τον μοναδικό τρόπο διακοπής του κακού: Το ΜΑΖΙ.
Συνέχεια στο http://www.ithacanet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%89